Gelderland

Fietser ernstig gewond na aanrijding met automobilist Laan van Osseveld Apeldoorn

APELDOORN – Op de Laan van Osseveld in Apeldoorn heeft vanavond rond 21:00 uur een ernstige aanrijding plaatsgevonden tussen een automobilist en een fietser.

De fietser zou de weg hebben overgestoken op een plek waar geen oversteekplaats zit. De fietser belandde hard op de voorruit van de auto terecht. Door de klap belandde de fiets aan de andere kant van de weg. Er kwamen maar liefst drie ambulances ter plaatse en ook werd er een traumahelikopter opgeroepen. Uiteindelijk hoefde deze niet ter plaatse te komen.

Na een behandeling door het toegesnelde ambulancepersoneel is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De twee inzittenden van de auto zijn door agenten meegenomen naar het bureau voor het afleggen van een verklaring. De verkeersongevallen analyse gaat onderzoek doen naar de toedracht van het ongeluk. 

Gerelateerde artikelen