Gelderland

Drie gewonden na steekpartij Saffier Duiven, traumahelikopter uitgerukt

DUIVEN – Bij een steekpartij aan de Saffier in Duiven zijn vanmiddag drie personen gewond geraakt.

Rond 16:40 uur werden meerdere ambulances, politieauto’s en de traumahelikopter gealarmeerd. Bij de steekpartij raakten drie personen gewond. Zij zijn alle drie verdacht. Een gewonde werd gevonden in een woning. Deze persoon werd opgevangen in de woning. Volgens een correspondent had dit slachtoffer steekwonden in de buik. Een derde slachtoffer is zelfstandig naar de huisartsenpost gegaan.

Een omstander heeft eerste hulp verleend tot de hulpdiensten arriveerden. Het Mobiel Medisch Team (MMT) van de traumahelikopter van Vliegbasis Volkel heeft het ambulancepersoneel ondersteund. Na een behandeling door het ambulancepersoneel zijn twee personen met spoed naar het ziekenhuis gebracht.

Vanwege het incident en het daaropvolgende politieonderzoek is de straat afgesloten. Er is door de politie, naast de drie andere verdachten, ook een vierde persoon aangehouden. Deze raakte niet gewond.

Gerelateerde artikelen