Overijssel

Agressieve fietser botst achterop lesauto en gaat ervandoor in Deventer

DEVENTER – Een fietser is vanavond op de vlucht geslagen na een aanrijding op het Noorderplein. De fietser reed om onduidelijke redenen midden op de rotonde in plaats van op het fietspad.

De lesauto wilde afslaan en remde daarom, waarna de fietser er achterop klapte. De fiets vloog daarbij door de achterruit en ook de bumper raakte beschadigd. De fietser reageerde na het ongeval agressief op de inzittenden van de lesauto en omstanders, en nam vrij snel de benen. De elektrische fiets liet hij achter op de rotonde. 

De politie heeft met meerdere eenheden gezocht in de omgeving, maar persoon niet aangetroffen. De fiets wordt in beslag genomen. Het is nog niet duidelijk of de fiets is gestolen of eigendom van de veroorzaker is.

Gerelateerde artikelen