Gelderland

Enorm drukke binnenstad Apeldoorn resultaat van geslaagde Prinsennacht

APELDOORN – Waar overal in het land gefeest wordt op de avond voor Koningsdag staat het ook hier in Apeldoorn op het Caterplein en in de Kapelstraat vrijdagavond lekker vol.

Naast de vrolijke versiering spreken de blije gezichten boekdelen. Echter riep de gemeente op om niet meer naar het Caterplein te komen en de Kapelstraat. 

Op het Caterplein stonden meer dan duizenden mensen. De leeftijd varieert van ongeveer 15 tot 60 jaar. De feestgangers kwamen onder meer af op de DJ’s die vanaf 3 locaties muziek draaien. De politie en gemeente adviseerden om, gezien de drukte, niet meer naar het plein te komen. 

De Kapelstraat stroomde vroeg vol met veel gezelligheid. Mensen stonden buiten met een drankje in de hand tussen de oranje decoratie en feestelijke vlaggen. De vrolijkheid spat eraf. Alsof het jaren geleden is dat er voor het laatst een goed feestje is gevierd. Vanwege de drukte werd de straat afgesloten, waardoor extra publiek er niet meer bij kan.

Gerelateerde artikelen