Gelderland

Beschonken automobilist richt enorme ravage aan Kayersdijk Apeldoorn

APELDOORN – Een automobilist onder invloed heeft vannacht voor veel schade gezorgd op de Kayersdijk in Apeldoorn.

De bestuurder verloor de macht over het stuur en ramde een lantaarnpaal. Enkele meters verder kwam de auto pas tot stilstand. De hulpdiensten waaronder de brandweer werden met spoed opgeroepen. Een van de vier inzittenden kwam door de klap bekneld te zitten. Deze is door de brandweer bevrijdt. Iedereen is door het ambulancepersoneel nagekeken, maar niemand hoefde mee naar het ziekenhuis.

De automobilist is aangehouden door de politie na een positieve blaastest. Een andere inzittende kreeg een boete voor het niet bij zich hebben van een ID-kaart en een berger heeft de auto afgesleept. De gemeente Apeldoorn is in kennis gesteld voor de lantaarnpaal.

Gerelateerde artikelen