Gelderland

Boschbad Apeldoorn opent vandaag haar deuren naar het vernieuwde zwembad

APELDOORN – Vandaag is Boschbad Apeldoorn weer geopend. Het buitenzwembad en de omliggende faciliteiten hebben een flinke opknapbeurt gekregen.

Er zijn onder andere nieuwe uitdagende speeltoestellen geplaatst en andere (sport)faciliteiten). Ook zijn er nieuwe trampolines, is het basketbalveld aangepakt en is ook de midgetgolfbaan aangepakt. Er is ook een nieuw voetbalveld gerealiseerd. Tevens kunnen kinderen van jong en oud ook gaan genieten van een splinternieuwe zand- en waterspeeltuin.

Ook zal er voor het begin van de zomer een nieuwe glijbaan geopend worden. Dit is een 4-baans raceglijbaan.

Het Boschbad in Apeldoorn opent vandaag om 11:00 uur haar deuren. De toegang is van 11:00 tot 12:30 uur gratis tijdens de Sneak Peek van het zwembad. Bij de horeca kan jet met 50% korting een OLA ijsje kopen en krijg je bij alle warme dranken een gratis plak cake.

Foto’s: Boschbad Apeldoorn

Gerelateerde artikelen