Zuid-Holland

Overleden persoon gevonden na grote brand Berkel en Rodenrijs, politie vermoedt brandstichting

BERKEL EN RODENRIJS – Gisterenmiddag is er een grote brand ontstaan in een schuur naast een woning aan de Noordeindseweg in Berkel en Rodenrijs. Een dag later is er een overleden persoon gevonden in een auto die in de schuur stond, dat meldt de politie.

In een schuur van 9×15 meter naast een woning was een hevige brand ontstaan. Bij aankomst van de brandweer stond de schuur al grotendeels in brand en werd direct opgeschaald naar het sein ‘grote brand’. Om overslag naar de woning te voorkomen bleek meer materiaal nodig te zijn waardoor er “zeer grote brand” werd afgegeven.

Vandaag liet de politie weten dat er een overleden persoon is gevonden. Deze werd gevonden in een auto die in de schuur stond.

De politie vermoedt dat er sprake is van brandstichting en heeft daarom twee personen aangehouden. Hun precieze rol bij de brand wordt onderzocht. Het gaat om een 21-jarige Rotterdammer en een 28-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Gerelateerde artikelen