Gelderland

Jongeman ten val met scooter Matenpoort Apeldoorn, collega vindt hem later

APELDOORN – Een jongeman op een scooter is afgelopen nacht gewond geraakt op de Matenpoort in Apeldoorn.

Het gebeurde rond 01:30 uur. Volgens een 112 correspondent zou hij vanaf zijn werk onderweg zijn naar huis toen hij door een nog onbekende oorzaak in de berm terechtkwam. Hij had een flinke val gemaakt en heeft onbekend letsel opgelopen. Een collega vond de jongen later in de berm. Hij weet niet hoe hij in de berm terecht is gekomen. Na een behandeling door het ambulancepersoneel is hij overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft in de buurt gevraagd aan bewoners of er camerabeelden beschikbaar zijn van onder andere videodeurbellen om te achterhalen wat er precies is gebeurd.

Gerelateerde artikelen