Gelderland

Motorrijder met spoed naar ziekenhuis na botsing met wild zwijn in Loenen

LOENEN – Een motorrijder is vanavond rond 20:00 uur op een wild zwijn gebotst op de Groenendaalseweg in Loenen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het gebeurde in het bosrijke gebied tussen Loenen en de Woeste Hoeve. Door de harde klap schoof de motorrijder enkele meters over het asfalt heen. Diverse omstanders die het zagen gebeuren schoten direct te hulp in afwachting van de hulpdiensten. Het toegesnelde ambulancepersoneel heeft de zorg van de omstanders overgenomen. Na een korte behandeling door het ambulancepersoneel is de motorrijder met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Het wilde zwijn heeft de aanrijding niet overleefd. De Groenendaalseweg is afgesloten.

Gerelateerde artikelen