Zuid-Holland

Persoon zwaargewond na frontale botsing tegen boom N455 Hazerswoude-Dorp

HAZERSWOUDE-DORP – Woensdagavond 1 mei om 19.10 uur heeft er een ernstig ongeval plaatsgevonden aan de Hoogeveenseweg in Hazerswoude-Dorp.

Een busje was met hoge snelheid tot stilstand gekomen tegen een boom. Bij het ongeval raakte één persoon bekneld in de auto. Al snel waren de hulpdiensten waaronder de brandweer, meerdere ambulances en een traumahelikopter uit Rotterdam ter plaatse. Het slachtoffer is uit zijn benarde positie gehaald door de brandweer en overgedragen aan het ambulancepersoneel. Na een behandeling door het toegesnelde ambulancepersoneel is het slachtoffer met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Vanwege het ongeval is de weg tussen Boskoop en Hazerswoude-Dorp afgesloten. De politie heeft het ongeval in onderzoek.

Gerelateerde artikelen