Gelderland

Automobilist slaat meerdere keren over de kop na ongeval A12 Ede

EDE – Zondagmiddag 5 mei om 17.50 uur heeft een ongeval plaatsgevonden aan de Rijksweg A12 bij Ede. Daarbij vielen meerdere gewonden.

Twee personenauto’s zijn in botsing gekomen waarbij een van de voertuigen tegen een pilaar van een viaduct is gereden. Bij het ongeval zijn meerdere personen gewond geraakt. Een van de betrokken auto’s zou maar liefst vijf keer over de kop zijn geslagen. Na controle door ambulancepersoneel is besloten vijf slachtoffers naar het ziekenhuis te vervoeren voor verdere behandeling. Door het ongeval waren meerdere rijstroken afgesloten wat zorgde voor een aanzienlijke file.

Een bergingsbedrijf heeft beide voertuigen afgesleept. De politie doet onderzoek naar de toedracht van het ongeval.

Gerelateerde artikelen