Gelderland

Bestelbus belandt in Apeldoorns kanaal, bestuurder spoorloos

LIEREN – Een bestelbusje is in alle vroegte op zondagochtend in het Apeldoorns kanaal belandt ter hoogte van Lieren. Van inzittenden is geen spoor te bekennen.

Het gebeurde rond 08:20 uur. De hulpdiensten waaronder de brandweer kwamen met spoed ter plaatse. De politie, die als eerste ter plaatse is, wilde de brandweer erbij hebben om te controleren of er nog meer mensen in de bus zaten. Volgens een 112 correspondent zouden ooggetuigen iemand uit de bus hebben zien klimmen. Deze zou vervolgens zijn weggerend naar een weiland. Ook een agent is het water in gegaan om onderzoek te doen.

De politie is een onderzoek gestart en een zoektocht naar de inzittenden. De brandweer onderzoekt de auto met een speciaal duikteam.

Gerelateerde artikelen