Utrecht

Meerdere personen aangehouden na melding van vechtpartij station Utrecht Centraal

UTRECHT – In winkelcentrum hoog Catharijne is vanmorgen vroeg een persoon mishandeld. Waarbij meerdere mensen zijn aangehouden. Zo maakte de politie bekend op X.

De politie kwam in groten getale naar het station nadat er in eerste instantie melding was gekomen van een steek incident. Het slachtoffer dat uiteindelijk ter hoogte van Una ma’s en Dunkin Donuts lag is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

Het gebied was groot afgezet door de politie voor onderzoek. Wat zich precies heeft afgespeeld is niet duidelijk.

Ook is vannacht iemand op het dak van hoog Catharijne gekomen en die heeft een vlag van Palestina met spandoek kunnen ophangen. Hoe dit heeft kunnen gebeuren is niet duidelijk. Iemand van de beveiliging van hoog Catharijne heeft dit weggehaald.

Gerelateerde artikelen