Gelderland

Politie onderschept net op tijd spookrijder na ongeval A1 Apeldoorn

APELDOORN/A1 – Vanmiddag deed zich een nogal gevaarlijke situatie voor op de A1 bij Apeldoorn. Een automobiliste begreep de situatie na een ongeval niet en ging bijna spookrijden.

Een auto reed verkeerd op de afrit voor de hulpdiensten langs, wat voor een gevaarlijke situatie zorgde. De bestuurster leek de afsluiting verkeerd te begrijpen en dacht dat ze via de afrit de snelweg op kon. Gelukkig merkten agenten haar op tijd op en slaagden erin haar aandacht te trekken, waardoor ze kon stoppen en proberen te keren.

Gelukkig was er op dat moment geen ander verkeer op de afrit, anders had het slecht kunnen aflopen. De vrouw raakte in paniek en slaagde er niet in om te keren. Een behulpzame agent draaide haar auto om, waarna ze haar weg kon vervolgen zonder bekeuring.

De motorrijder bij het ongeval leek mogelijk onwel te zijn geworden, wat resulteerde in zijn val in een bocht. Hij is met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht en zijn motor is weggesleept.

Gerelateerde artikelen