Gelderland

Twee gewonden na ongeval tussen fietser en fatbiker Kanaal Zuid Apeldoorn

APELDOORN – Bij een ongeluk tussen een fietser en fatbiker op het fietspad langs Kanaal Zuid bij Apeldoorn zijn twee gewonden gevallen. Beide slachtoffers zijn naar het ziekenhuis vervoerd.

Het ongeluk gebeurde rond 16.15 uur op het fietspad. Door nog onbekende oorzaak kwamen de twee fietsers met elkaar hard in botsing. Beide kwamen hard ten val en liepen verwondingen op. Meerdere ambulances en de politie kwamen ter plaatse. De twee fietsers zijn naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van hun verwondingen is niets bekend. 

Beide fietsen raakten door de harde botsing, flink beschadigd. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeluk. De twee fietsen zijn door agenten meegenomen in een politiebusje naar het bureau.

Gerelateerde artikelen