Utrecht

Traumahelikopter geland voor ernstig gewond jong meisje in Veenendaal

VEENENDAAL – Een jong meisje is donderdagochtend vlak voor het middaguur ongelukkig ten val gekomen op het fietspad langs de Ruisseveen in Veenendaal. Een traumahelikopter kwam ter plaatse voor medische ondersteuning. 

Even na half twaalf ging het door nog onbekende redenen mis. De fietser, volgens de politie een jong kind, kwam ongelukkig ten val en raakte gewond. Twee ambulances en een traumahelikopter werden opgeroepen. Laatstgenoemde landde in de nabije omgeving. 

De arts van de traumahelikopter stapte in de ambulance om het ambulancepersoneel te ondersteunen. 

De politie neemt verklaringen op van de betrokkenen en van getuigen. Een deel van de Ruisseveen is vanwege de inzet van de hulpdiensten afgesloten. 

Gerelateerde artikelen