Gelderland

Motorrijder ernstig gewond na zware aanrijding met auto N301 Nijkerk

NIJKERK – Bij een zeer ernstig ongeluk op de N301 – Zelderseweg tussen Barneveld en Nijkerk is een persoon ernstig gewond geraakt. De hulpdiensten zijn massaal ter plaatse. 

Het ongeluk gebeurde rond 11.30 uur op de provincialeweg tussen Barneveld en Nijkerk.  Een motorrijder is in botsing zijn gekomen met een personenauto. De motorrijder is bij het ongeluk ernstig gewond geraakt. De hulpdiensten werden na het ongeluk massaal opgeroepen waaronder twee ambulances, meerdere brandweerwagens en een traumahelikopter. Na een behandeling is de motorrijder met spoed overgebracht naar het ziekenhuis.

Agenten hebben de N weg volledig afgesloten. 

De politie laat weten nader onderzoek te zullen gaan doen naar de toedracht van het ongeluk. 

Gerelateerde artikelen