Gelderland

Fietser komt ongelukkig ten val Otterloseweg Ugchelen

UGCHELEN – Een fietser is zondagochtend ongelukkig ten val gekomen op het fietspad langs de Otterloseweg tussen Ugchelen en Hoenderloo. De man raakte gewond en is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De melding van het eenzijdige ongeluk kwam even na 11.00 uur binnen bij de meldkamer. De politie en ambulancedienst werden met spoed richting de plek van het ongeluk gestuurd. Bij aankomst troffen de hulpdiensten de gewonde man aan, in de berm langs het fietspad. De man was samen met zijn vrouw een lekker stukje aan het fietsen door de bosrijke omgeving toen het mis ging. Omstanders hadden zich al over het gewonde slachtoffer ontfermt. Het ambulancepersoneel heeft de gewonde man ter plekke nagekeken en behandeld waarna hij werd overgebracht naar het ziekenhuis. 

De politie heeft verklaringen opgenomen van getuigen. De fiets is door een familielid opgehaald. 

Gerelateerde artikelen