Gelderland

Automobilist belandt in sloot en raakt gewond Zutphensestraat Apeldoorn

APELDOORN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt bij een ongeluk op de Zutphensestraat in Apeldoorn. De automobilist kwam met zijn auto in een sloot langs de weg. 

De hulpdiensten kregen even na 20.30 uur een melding van een eenzijdig ongeluk. Door een nog onbekende oorzaak raakte de automobilist de macht over het stuur kwijt en belandde in een sloot langs de weg. Hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De automobilist, raakte gewond aan zijn hoofd en wordt in een ambulance nagekeken en behandeld. 

De brandweer kwam met spoed ter plaatse omdat er veel rookontwikkeling vanuit de auto kwam. De brandweerlieden hebben de auto gecontroleerd, maar van brand bleek geen sprake. De brandweer heeft de auto veilig gesteld waarna zij retour konden. Een weghelft van de Zutphensestraat is afgesloten. 

De toedracht van het ongeluk is onduidelijk. De politieagenten nemen verklaringen op.

Gerelateerde artikelen