Gelderland

Caravan schiet los en raakt fietser op viaduct A50 Apeldoorn

BEEMTE BROEKLAND – Bij een merkwaardig ongeluk op de Broeklanderweg in het buitengebied van Beemte Broekland, is dinsdagavond een gewonde gevallen. Het slachtoffer is door ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld. 

Het ongeluk gebeurde rond 19.30 uur op de Broeklanderweg ter hoogte van het viaduct A50. Caravan was losgeschoten en tikte daarbij een fietser aan. De hulpdiensten kwamen na het ongeluk met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de betrokkenen. Eén persoon werd nagekeken door ambulancepersoneel, niemand hoefde zover bekend naar het ziekenhuis. 

Waardoor de caravan los schoot is niet bekend. De politie doet hier onderzoek naar. De politie neemt verklaringen op van de betrokkenen. Eén deel van de weg is tijdelijk afgesloten.

Gerelateerde artikelen