Gelderland

Kindje vast met hoofd in hekwerk van basisschool Ugchelen

UGCHELEN – Een kind is dinsdagmiddag met zijn hoofdje vast komen te zitten in een hekwerk van een basisschool de Eloy in Ugchelen, aan de Kruisvoorde. Het kindje werd met behulp van een zogeheten spreider door de brandweer bevrijdt. Het kind raakte niet gewond en was enkel flink geschrokken.

De hulpdiensten kregen rond 15.00 uur een melding dat een kind met zij hoofd tussen de spijlen van een hekwerk terecht was gekomen. De politie en brandweer kwamen met spoed ter plaatse. Met behulp van een spreider werd het hekwerk klein stukje breder gemaakt, waardoor het jongetje met zijn hoofd tussen de twee spijlen vandaan kon komen. Hij kreeg van de hulpdiensten een zogeheten trauma beertje voor de schrik.

Waardoor het jongetje met zijn hoofd tussen de spijlen terecht kwam is niet bekend. Gelukkig raakte hij bij het voorval niet gewond.

Gerelateerde artikelen