Gelderland

Automobilist met spoed naar ziekenhuis na eenzijdig ongeval Amersfoortseweg Uddel

UDDEL – Een automobilist is in de nacht van dinsdag op woensdag gewond geraakt bij een eenzijdig ongeluk op de Amersfoortseweg tussen Apeldoorn en Garderen. De automobilist is met spoed per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. 

Het eenzijdige ongeluk gebeurde rond 00.45 uur ter hoogte van Uddel. Door een nog onbekende oorzaak raakte de bestuurder de macht over het stuur kwijt en kwam met zijn auto op zijn zijkant terecht. De hulpdiensten, waaronder twee ambulances waren snel ter plaatse. De bestuurder is door ambulancepersoneel nagekeken en behandeld en vervolgens met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. 

De Amersfoortseweg was vanwege het ongeluk tijdelijk enige tijd afgesloten. De zwaar beschadigde auto is door een berger afgesleept.  De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk.

Gerelateerde artikelen