Utrecht

Drie gewonden naar ziekenhuis na ongeval op viaduct in Amersfoort

AMERSFOORT – Dinsdagavond 14 mei rond 22.40 uur heeft een flink ongeval plaatsgevonden bovenop het viaduct aan de De Velduil in Amersfoort. 

Bovenop het viaduct ging het mis. De bestuurder van de zwarte auto reed richting het viaduct en de bestuurder van de rode auto wilde de oversteek maken richting de Hogeweg. De bestuurder van de rode auto zag vermoedelijk de zwarte auto over het hoofd, hierdoor botste de bestuurder van de zwarte auto in de flank van de rode auto. De rode auto belande vervolgens op zijn zijkant op het fietspad. 

Alle betrokkenen werden door het ambulancepersoneel behandeld aan hun verwondingen. Alle drie de inzittenden van de rode auto werden voor verschillende verwondingen overgebracht naar het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. 

Een berger zal beide voertuigen afslepen. Ondanks het late tijdstip trok het incident veel bekijks. 

Gerelateerde artikelen