Gelderland

Politie start klopjacht na beroving Chroomweg Apeldoorn

APELDOORN- De politie is met meerdere eenheden in de Metaalbuurt aan het zoeken naar een verdachte van beroving aan de Chroomweg in Apeldoorn. De politie is onder andere een buurtonderzoek gestart.

Rond 18.45 uur kreeg de politie een melding van een beroving aan de Chroomweg. De politie zocht direct in de omgeving, ook werd er in een naburig park gezocht met onder andere een politiehond. De politie verspreidde een burgernet bericht met daarin een signalement van de verdachte. Het gaat om een jongeman van rond de 20 jaar oud, 1 meter 60 lang, had een wit shirt en zwarte broek aan en droeg een pet. De politie riep in het burgernet bericht op om direct 112 te bellen bij het zien van de verdachte. Ook werd benadrukt de verdachte niet zelf te benaderen.

De politie doet momenteel onderzoek aan de Chroomweg, daar worden meerdere verklaringen opgenomen en ook wordt er een buurtonderzoek gedaan. Agenten kijken daarbij ook of er mogelijk camerabeelden zijn.

Of de beroving op straat heeft plaatsgevonden is niet bekend. Evenals of er een wapen is gebruikt. Wel zou er een telefoon gevonden zijn op straat.

De politie heeft nog geen verdachten aangehouden, laat een agent ter plaatse weten. Mensen die de man zien wordt verzocht 112 te bellen.

Gerelateerde artikelen