Gelderland

Veel schade en gewonde na ongeval Nijkerkerstraat Putten

Putten – Bij een harde botsing op de Nijkerkerstraat (N798) tussen Putten en Nijkerk is donderdagmiddageen automobilist gewond geraakt. Het slachtoffer werd door het ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld en vervolgens naar het ziekenhuis vervoerd. 

Het ongeluk gebeurde even voor 15.00 uur op Nijkerkerstraat, ter hoogte van de Waterweg. Door nog onbekende oorzaak botste twee voertuigen hard op elkaar. De hulpdiensten rukten met spoed uit, waaronder de brandweer en ambulancedienst. De brandweer heeft de voertuigen veilig gesteld. Eén man werd door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld waarna hij is overgebracht naar het ziekenhuis.  Beide auto’s hebben flinke schade opgelopen door het ongeluk. 

Een weghelft is vanwege het ongeluk afgesloten. Verkeer wordt om en om langs het ongeluk geleidt.

Gerelateerde artikelen