Gelderland

Vrouwen onder invloed richten ravage aan in Duiven

DUIVEN – De agenten hadden in de nacht van woensdag op donderdag de handen vol aan twee vrouwen onder invloed van alcohol in Duiven.

Agenten kregen eerst een melding dat een auto op de parkeerplaats van Hotel Duiven met hoge snelheid meerdere auto’s hadden geramd. Niet veel later kregen agenten opnieuw een melding dat diezelfde auto tot stilstand was gekomen tegen een lantaarnpaal op de Mercurius in Duiven. De inzittenden waren na de crash weggerend maar konden later alsnog worden aangehouden. Beide konden niet meer recht lopen.

Er werd een alcoholtest afgelegd waaruit bleek dat de vrouwen teveel hadden gedronken. De 19-jarige bestuurster is aangehouden voor het rijden onder invloed, het tot tweemaal verlaten van de plaats van het ongeval en belediging. De vrouwen gingen namelijk niet zonder slag of stoot mee. Beide vrouwen schreeuwden en beledigden de agenten.

Foto: Politie Duiven

Gerelateerde artikelen