Zeeland

Dronken inzittenden gaan na crash gevecht aan met politie Rijksweg N59 Bruinisse

BRUINISSE – Zaterdagmiddag 18 mei tegen 16.25 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg – N59 L bij hectometerpaal 32,6 ter hoogte van Bruinisse.

Een dronken bestuurder van een personenauto was de controle over het voertuig verloren, van de weg geraakt en in de berm toto stilstand gekomen. Daarbij werd ook een betonnen vluchtheuvel geraakt. De bestuurder is aangehouden wegens het rijden onder invloed van alcohol. De andere inzittende, een vrouw, bleek ook dronken te zijn. Zij viel eerst de berger lastig waarna ze het gevecht met de politie aanging. Daarom werd zij ook aangehouden.

Beide personen raakten niet gewond. Een berger heeft de auto afgesleept. De rijbaan richting Oude-Tonge was tijdens de afhandeling van het ongeval afgesloten.


Gerelateerde artikelen