Gelderland

Zwaargewonde na ernstig ongeval N304 Otterlo, weg volledig dicht

OTTERLO – Bij een ernstig ongeluk op de N304 tussen Otterlo en Hoenderloo is een automobilist zwaargewond geraakt. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

De hulpdiensten werden rond 18.45 uur gealarmeerd voor een verkeersongeval op de provincialeweg tussen Otterlo en Hoenderloo. Eén personenauto en een vrachtwagen zijn bij het ongeluk betrokken. De hulpdiensten rukten na het ongeluk massaal uit waaronder meerdere ambulances, brandweerwagens en een traumahelikopter werden opgeroepen. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermd over de betrokkenen. Een persoon raakte zwaargewond. Het slachtoffer is per ambulance met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Een tweede persoon raakte ook gewond en is door het ambulancepersoneel ter plaatse nagekeken en behandeld. Het gaat om de vrachtwagenchauffeur, hij is uiteindelijk ook naar het ziekenhuis vervoerd. De N304 is vanwege het ongeluk volledig afgesloten. De politie doet verder onderzoek naar de toedracht van het ongeluk.

Gerelateerde artikelen