Zuid-Holland

Enorme ravage en gewonde na zwaar ongeval N220 Maasdijk

MAASDIJK – Bij een zeer ernstig ongeval op de N220 in Maasdijk is vanavond enorm veel schade ontstaan na een ongeval tussen meerdere vrachtwagens.

Het ongeval gebeurde rond 17:50 uur. De hulpdiensten kwamen massaal ter plaatse en schaalden al snel flink op. Bij aankomst van de hulpdiensten bleken er drie vrachtwagens betrokken te zijn geweest bij een zwaar ongeval.

Volgens de Veiligheidsregio Haaglanden raakte een van de bestuurders gewond. Het zou gaan om de bestuurder van de vrachtwagen waarvan de cabine volledig verwoest is. Deze is met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. De weg vanaf de Hoeksebaan richting de A20 is tijdelijk volledig afgesloten. De politie zal onderzoek gaan verrichten naar de oorzaak van het ongeval. Daarna zal alles opgeruimd en schoongemaakt moeten worden.

Gerelateerde artikelen