Gelderland

Forse schade en gewonden na ongeval Europaweg Apeldoorn

Apeldoorn – Bij een botsing op de Europaweg in Apeldoorn zijn twee automobilisten lichtgewond geraakt. Beide zijn ter plaatse door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. De twee auto’s zijn door een berger afgesleept.

Het ongeluk gebeurde rond 10.45 uur op de Europaweg ter hoogte van de Carglass. Door een voorrangsfout kwamen de twee personenauto’s hard met elkaar in botsing. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en ontfermden zich over de twee vrouwelijke bestuurders. Zij zijn beiden bij het ongeval lichtgewond geraakt en werden door het ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld. De twee zijn vervolgens door familieleden opgehaald. In een van de auto’s zat ook een hond, deze kwam met de schrik vrij.

De twee auto’s raakten bij het ongeluk fors beschadigd en moesten door een berger worden afgesleept.

Het verkeer op de Europaweg ondervond vanwege het ongeluk enige verkeershinder. Een rijstrook was namelijk afgesloten.

Gerelateerde artikelen