Noord-Holland

Jonge man zwaargewond na schietpartij op parkeerplaats Kudelstaart

Kudelstaart – Dinsdagavond heeft er op de parkeerplaats aan de Bilderdammerweg in Kudelstaart een schietpartij plaatsgevonden.

Omstreeks 21:50 kregen de hulpdiensten de melding over de schietpartij binnen. Meerdere hulpdiensten waaronder een trauma team zijn ter plaatse gekomen. Het voertuig waar het slachtoffer in zat stond geparkeerd op de parkeerplaats. Wat er zich precies heeft afgespeeld en waarom het slachtoffer onder vuur is genomen is niet bekend. Volgens de politie gaat het om een ‘jonge man’ De politie heeft de parkeerplaats volledig afgezet en doet onderzoek.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht. Er zijn op dit moment nog geen aanhoudingen verricht. De politie is op zoek naar getuigen en camera beelden. Heeft u voor of na 21:50 iets verdachts gezien in de buurt van de Bilderdammerweg neem dan contact op met de politie.

Gerelateerde artikelen