Gelderland

Automobilist onder invloed botst frontaal tegen boom met honden in auto Tolkamer

TOLKAMER – Een automobilist is donderdagavond met haar auto frontaal tegen een boom gebotst op de Zwarteweg in Tolkamer.

Het gebeurde rond 23:25 uur. De auto is door nog onbekende reden tegen een boom gereden. De hulpdiensten rukten massaal uit, inclusief een traumateam dat uiteindelijk niet nodig bleek te zijn. De bestuurster kon zelfstandig uit de auto komen. Het ambulancepersoneel wilde de vrouw controleren, maar dit weigerde zij. Daarna werd de bestuurster verbaal agressief richting de hulpdiensten. Hierop is zij aangehouden, ook omdat zij een drugs- en alcoholtest weigerde.

De politie onderzoekt hoe het ongeluk kon gebeuren. Er zaten ook drie honden in de auto, die volgens de laatste berichten ongedeerd zijn. Zij werden opgevangen door omstanders in afwachting van de dierenambulance. Deze heeft de honden vervolgens meegenomen.

Een berger heeft de zwaarbeschadigde auto afgesleept.

Gerelateerde artikelen