Gelderland

Jongeman op fatbike komt in botsing met auto Asselsestraat Apeldoorn

Apeldoorn – Een jongeman op een fatbike is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een ongeluk met een personenauto op de Asselsestraat in Apeldoorn. De jongeman is na een langdurige behandeling in de ambulance zelfstandig naar de huisartspost gegaan.

Het ongeluk gebeurde even voor 16.00 uur. De jongeman botste met zijn fatbike hard tegen de zijkant van de personenauto. De jongeman kwam daarbij met zijn gezicht tegen de auto en liep daarbij verwondingen op. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. De jongeman is uitvoerig nagekeken en behandeld in de ambulance, vervoer naar het ziekenhuis was niet noodzakelijk. Wel heeft de jongeman het advies gekregen om zelfstandig langs de huisartspost te gaan.

Zowel de fatbike als auto liepen schade op.

Gerelateerde artikelen