Utrecht

Enorme schade na instorting parkeergarage goed zichtbaar in Nieuwegein

NIEUWEGEIN – De schade aan de ingestorte helling van de parkeergarage bij het Sint Antonius ziekenhuis in Nieuwegein is vanuit de lucht goed te zien. Gisterenavond stortte er meerdere rijhellingen van alle 6 de verdiepingen in.

In tegenstelling tot gisteravond en vannacht vindt er nu geen ramptoerisme plaats. Een enkeling blijft staan en kijkt naar wat er gebeurd is. Al is er voor voorbijgangers niet veel meer te zien door de hekken die geplaatst zijn.

Vandaag zijn er Onderzoekers voor de Veiligheid ter plaatse gekomen om onderzoek te doen naar hoe het allemaal heeft kunnen instorten. Het Sint Antonius ziekenhuis roept mensen op om niet naar het ziekenhuis te komen, tenzij dit echt niet anders kan.

Gerelateerde artikelen