Zuid-Holland

Pleegouders aangehouden voor poging tot doodslag en zware mishandeling van meisje (10) Vlaardingen

VLAARDINGEN – De politie heeft vanmorgen de pleegouders van een 10-jarig meisje aangehouden in Vlaardingen. Zij worden verdacht van poging tot doodslag en zware mishandeling.

Afgelopen dinsdag 21 mei startte de politie een groot onderzoek nadat een 10-jarig meisje met zwaar lichamelijk letsel en in een zeer zorgwekkende toestand werd opgenomen in het ziekenhuis. Er waren volgens de politie twijfels over de oorzaak van de verwondingen. Volgens de politie is het meisje er zeer slecht aan toe.

De aangehouden personen zijn een 37-jarige man en een 37-jarige vrouw uit Vlaardingen. Zij zitten in volledige beperkingen wat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat. Vanwege het lopende onderzoek en om de privacy van het meisje en de twee andere kinderen die verbleven in de woning te waarborgen, verstrekt de politie geen verdere informatie.

Gerelateerde artikelen