Gelderland

Fietser botst vol tegen zijkant auto De Eglantier Apeldoorn

APELDOORN – Een fietsster is maandagavond gewond geraakt bij een ongeluk met een personenauto op de Eglantierlaan in Apeldoorn. De fietsster is ter plaatse nagekeken en behandeld door het ambulancepersoneel.

Het ongeluk gebeurde rond 21.45 uur op de kruising Eglantierlaan met de Eglantier in Apeldoorn, ter hoogte van het winkelcentrum. De fietsster botste vol tegen de zijkant van de personenauto. Door de klap kwam de fietsster ten val. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De fietsster is in een ambulance nagekeken en behandeld en vervolgens door een familielid opgehaald. De fiets liep behoorlijke schade op door het ongeluk.

Ook de auto kwam er niet ongeschonden vanaf en liep een kapotte spiegel en wat deuken op. De politie heeft verklaringen opgenomen van de betrokkenen.

Gerelateerde artikelen