Gelderland

Automobilist belandt met achterkant auto vol tegen boom N795 Epe

EPE – De bestuurder van een personenauto heeft dinsdagavond wel erg veel geluk gehad bij een eenzijdig ongeluk op de Soerelseweg (N795) tussen Epe en Nunspeet. De auto waarin de bestuurder zat botste vol met de achterzijde tegen een boom waardoor de auto een stukje werd ingekort. Het letsel leek mee te vallen. Wel is de bestuurder ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. 

Het eenzijdige ongeluk gebeurde vlak voor middernacht- even voor 00.00 uur kwam de 112 melding binnen. Een ambulance, twee brandweerwagens en de politie rukte met spoed uit. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat er van “ernstig” letsel geen sprake was. De bestuurder is volgens de politie door het ambulancepersoneel ter plekke nagekeken en behandeld en vervolgens ter controle naar het ziekenhuis vervoerd. 

Eén berger heeft de zwaar beschadigde personenauto, die flink is ingekort afgesleept. Hoe het eenzijdige ongeluk heeft kunnen gebeuren is nog onbekend, wel was er ten tijde van het ongeluk een flinke stortbui boven Epe. De politie heeft van de bestuurder een verklaring afgenomen.

Gerelateerde artikelen