Utrecht

Vrachtwagenchauffeur belandt op zijkant op snelweg A28 in Leusden

LEUSDEN – Omstreeks 00.20 uur heeft een ongeval plaatsgevonden op de Rijksweg A28.

Voor de afrit Soesterberg in de richting van Utrecht ging het vannacht gruwelijk mis, een vrachtwagen chauffeur belande door nog onbekende oorzaak in de berm waar hij een bord raakte en schoot daarna kruislings over de snelweg heen. De chauffeur botste vervolgens tegen de vangrail in het midden van de weg en kwam op zijn zijkant terecht. De schade aan de vrachtwagen en vangrail zijn groot.

Door een wonder raakte de chauffeur slechts lichtgewond en kon hij ter plaatse worden behandeld door het ambulance personeel. Wel moesten er twee grote bergers aan te pas komen om de vrachtwagen weer op zijn wielen te krijgen.

Gerelateerde artikelen