Flevoland

Enorme ravage na ongeval tussen twee vrachtwagens Zeebiesweg Lelystad

Lelystad – Bij een ongeluk op de Zeebiesweg in Lelystad zijn twee vrachtwagens frontaal met elkaar in botsing gekomen. Wonder boven wonder raakten de chauffeurs niet ernstig gewond, aldus de brandweer.

De hulpdiensten werden rond 08.45 uur massaal opgeroepen. Aangezien de melding ernstig leek en er mogelijk sprake was van beknelling werd de brandweer met meerdere wagens aangestuurd, waaronder een hulpverleningsvoertuig.

Bij aankomst van de hulpdiensten troffen zij een flinke ravage aan. Eén vrachtwagen lag op zijn kant en van de andere was de cabine fors beschadigd. Wonder boven wonder bleken beide chauffeurs geen ernstige verwondingen te hebben opgelopen, zo meldt de brandweer. Wel zijn beiden door het ambulancepersoneel nagekeken en behandeld. Eén van hen is ter controle naar het ziekenhuis vervoerd.

De ravage is groot en de Zeebiesweg is volledig afgesloten. De toedracht van het ongeluk is nog onduidelijk.De berging van beide voertuigen zal nog geruime tijd in beslag nemen.

Gerelateerde artikelen