Gelderland

Mannen proberen in te breken in woning Korte Nieuwstraat Apeldoorn

APELDOORN – De politie is in Apeldoorn op zoek naar een drietal mannen die op 3 maart dit jaar geprobeerd hebben om in te breken in een woning aan de Korte Nieuwstraat.

De mannen arriveerden in een witte Audi. Twee van hen klommen op het platte dak van een gedeelte van het huis. Ze leken zich te bedenken en vertrokken weer. Kort daarna keerden ze terug en klommen dit keer met zijn drieën op het dak. Toen de bewoner thuiskwam, betrapte hij hen op heterdaad. Eén van de mannen sprong onmiddellijk van het dak en vluchtte. De andere twee volgden zijn voorbeeld. De bewoner wist één van hen in een hoek te drijven, waarbij hij hulp kreeg van een snel ter plaatse zijnde buurman. Ondanks dit slaagde de verdachte erin te ontsnappen. Mogelijk bevond zich een vierde verdachte achter het stuur van de witte Audi, waarmee de mannen uiteindelijk vluchtten. De mannen hebben uiteindelijk niets gestolen.

Weet jij wie dee mannen zijn? Neem dan contact op met de politie via 0800-6070 of via Meld Misdaad Anoniem op het telefoonnummer 0800-7000.

Bron: Politie.nl

Gerelateerde artikelen