Zuid-Holland

Ruiten van woning pleegouders zwaargewond meisje (10) ingegooid

VLAARDINGEN – Afgelopen weekend zijn er meerdere ruiten ingegooid van de woning van de pleegouders van het 10-jarige zwaargewonde meisje. Dit gebeurde aan de Madoerastraat in Vlaardingen.

Dat laat de politie weten. De politie onderzoekt wat er precies is gebeurd. De woning is een plaats delict en is onderdeel van een strafrechtelijk onderzoek. Vernieling van de woning verstoort het onderzoek, omdat er eventuele sporen op deze manier vernietigd kunnen worden.

Op maandagochtend 27 mei zijn een 37-jarige man en vrouw uit Vlaardingen aangehouden op verdenking an poging tot doodslag en het zware mishandelen van hun 10-jarige pleegdochtertje. Ook zouden zei het meisje tegen haar wil hebben vastgehouden en in hulpeloze toestand hebben gelaten.

Gerelateerde artikelen