Noord Brabant

Automobilist overleden na frontale botsing tegen boom Heuvelberg Erp

ERP – Dinsdagmiddag 4 juni rond 17.20 uur heeft er op de Heuvelberg in Erp een ernstig dodelijk ongeval plaatsgevonden. Daarbij is de automobilist om het leven gekomen.

De bestuurder van een personenauto was de controle over het voertuig verloren, van de weg geraakt en frontaal tegen een boom gebotst. De bestuurder raakte zwaargewond en is door de hulpdiensten en een omwonende gereanimeerd. Ook een traumateam werd ingezet. Zij zijn per helikopter ingevlogen en naast het incident geland. De bestuurder, welke alleen in de auto zat, heeft het ongeluk niet overleefd en overleed direct. De identiteit van het slachtoffer is nog onbekend.

Het Team Forensische Opsporing Verkeer zal onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. De weg werd volledig afgesloten.

Gerelateerde artikelen