Gelderland

Drie voertuigen zwaar beschadigd na brand Aristotelesstraat Apeldoorn

APELDOORN – Bij een felle autobrand op een parkeerplaats aan de Aristotelesstraat in Apeldoorn zijn in de nacht van maandag op dinsdag drie voertuigen zwaar beschadigd geraakt. De brandweer wist overslag naar meer auto’s te voorkomen.

De brand werd rond 00.45 uur ontdekt. De brandweer rukte met spoed uit en bij aankomst sloegen de vlammen meters hoog uit een geparkeerde Mercedes. Twee naastgelegen voertuigen, waaronder een pakketbezorgbus waren door de hitte ook al aangestraald. De brandweerlieden wisten te voorkomen dat het vuur zich verder verspreidde.

De Mercedes, waarin de brand was begonnen, is volledig in vlammen opgegaan. De twee naastgelegen voertuigen liepen forse schade op.

De politie start onderzoek naar de oorzaak van de brand. De forensische opsporing zal dinsdagochtend onderzoek gaan verrichten. De drie voertuigen zullen daarna moeten worden afgesleept.

Gerelateerde artikelen