Gelderland

Fietser belandt op voorruit na aanrijding met automobilist Kanaal Noord Apeldoorn

APELDOORN – Bij een ongeluk op Kanaal Noord in Apeldoorn is een bezorger gewond geraakt nadat hij door een automobilist werd geschept. De fietser raakte gewond en wordt in een ambulance nagekeken en behandeld.

Het ongeluk gebeurde rond 18.45 uur op Kanaal Noord ter hoogte van de Sluisoordlaan. De fietser, die op een bezorgfiets reed nam voorrang en werd geschept door de automobilist. De fietser belandde op de voorruit van de auto en raakte gewond.

De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. Het ambulancepersoneel heeft zich ontfermt over de gewonde fietser. Uiteindelijk bleek vervoer naar het ziekenhuis niet nodig. De agenten nemen verklaringen op van de betrokkenen en maken foto’s van de verkeerssituatie. De toedracht van het ongeluk is een voorrangsfout van de fietser aldus de politie.

Gerelateerde artikelen