Gelderland

Schietpartij in flat Fauststraat Apeldoorn, man gewond aan been

APELDOORN – Bij een schietpartij in een flat aan de Fauststraat in de Apeldoornse wijk Zevenhuizen is een man gewond geraakt. Het slachtoffer is met een beenwond naar het ziekenhuis vervoerd. 

De melding van het schietincident kwam rond 01.15 uur bij de meldkamer binnen. Eén kleine 10 minuten later arriveerden zes politiewagens bij het appartementencomplex waar geschoten zou zijn. Al snel bleek dat er een gewonde was. Eén man was bij het schietincident gewond geraakt aan zijn been. Hij zou een schotwond hebben opgelopen in zijn knie. Het ambulancepersoneel heeft de man ter plaatse nagekeken en behandeld waarna hij voor verdere behandeling werd overgebracht naar het ziekenhuis. 

Onderzoek

De politie startte direct een onderzoek en zette in het appartementencomplex een deel af met linten. Het specifieke gedeelte was de lift. In de lift zou namelijk een conflict tussen, de gewonde man en een andere persoon hebben plaatsgevonden. Tijdens de worsteling is er een schot gelost. De politieagenten namen direct verklaringen op van omwonenden en gingen op zoek naar camerabeelden. De politie namen ook verklaringen op van het slachtoffer, maar deze wilde volgens de politie niet te veel over het incident verklaren. 

Kinderen in woning

In de woning, waar het gewonde slachtoffer werd aangetroffen waren ook nog twee kinderen aanwezig. Deze zijn door familieleden opgehaald. 

De forensische opsporing en de recherche doen ter plekke onderzoek naar het schietincident. Volgens de officier van dienst van de politie zijn er nog geen aanhoudingen verricht. Eén speurhond is op zoek naar sporen, zo wordt er nog altijd naar een huls gezocht. 

Gerelateerde artikelen