Gelderland

UPDATE| Slachtoffer schietpartij Fauststraat Apeldoorn is 25-jarige man

APELDOORN – Het slachtoffer dat afgelopen nacht gewond raakte na een schietpartij in een flat aan de Fauststraat in Apeldoorn, is een 25-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats.

Dat laat de politie weten. Het gebeurde rond 01:00 uur afgelopen nacht. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse en hebben zich over het slachtoffer ontfermd. De politie startte direct een onderzoek en zette in het appartementencomplex een deel af met linten. Het specifieke gedeelte was de lift. In de lift zou namelijk een conflict tussen, de gewonde man en een andere persoon hebben plaatsgevonden. Tijdens de worsteling is er een schot gelost. Het slachtoffer is daarna naar het ziekenhuis gebracht. Volgens de hulpdiensten had deze lichte verwondingen.

Vooralsnog zijn er geen aanhoudingen verricht voor de schietpartij.

Gerelateerde artikelen