Flevoland

UPDATE | Twee personen aangehouden na overlijden jonge vrouw (18) in Lelystad

LELYSTAD – De politie heeft afgelopen maandag 3 juni twee mannen aangehouden in Joure op verdenking van betrokkenheid bij de dood van een jonge vrouw aan de Knardijk in Lelystad.

Dat laat de politie weten. Het gaat om een 22-jarige man uit Joure en een 24-jarige man uit Leeuwarden. Het slachtoffer, de 18-jarige Ryan al Najjar uit Joure, zou volgens de politie door een misdrijf om het leven zijn gekomen. De beide verdachten zitten in volledige beperkingen. Dat betekent dat zij alleen contact mogen hebben met hun advocaat en dat de politie en het Openbaar Ministerie geen verdere informatie mogen verstrekken.

Het lichaam van de 17-jarige vrouw werd vorige week dinsdag 28 mei gevonden in het water aan de Knardijk in Lelystad. Onder leiding van het Openbaar Ministerie startte de politie met een Team Grootschalig Opsporing (TGO) een groot rechercheonderzoek.

Heeft u meer informatie? Informatie kan via de opsporingstiplijn 0800-6070 doorgegeven worden. Ook kan via Meld Misdaad Anoniem 0800-7000 informatie worden verstrekt. Ook via het Team Criminele Inlichtingen (TCI) kan via het nummer 088 – 661 77 34 contact gezocht worden. 

Foto: AS Media

Gerelateerde artikelen