Flevoland

Vrouw (36) aangehouden voor betrokkenheid bij dood jong kind in Lelystad

LELYSTAD – De politie heeft een 36-jarige vrouw aangehouden op verdenking van betrokkenheid van de dood van een jong kind.

Dat laat het Openbaar Ministerie weten. Volgens buurtbewoners tegen Omroep Flevoland zou het gaan om een jong kind. Het Openbaar Ministerie kan dit echter niet bevestigen. Afgelopen vrijdag werd er in de wijk Horst in Lelystad een overleden persoon gevonden. Dit werd gedaan na een melding van een reanimatie. Niet veel later kwam er een team van forensische inspecteurs naar de woning toe.

Wat er precies is gebeurd, is niet bekend. De rol van de aangehouden vrouw wordt nu door de politie en het Openbaar Ministerie onderzocht. Omdat het onderzoek nog lopende is en uit privacyoverwegingen doet de politie op dit moment nog geen verdere mededelingen.

Foto: LDG Fotografie

Gerelateerde artikelen