FlevolandOpmerkelijk

Getuigen gezocht onderzoek motorongeval Karperweg Lelystad

LELYSTAD – Zondagmiddag 2 juni heeft er een ongeval plaatsgevonden bij een straatrace in Lelystad. De politie heeft vanmiddag gemeld dat het slachtoffer aan zijn verwondingen is overleden. Getuigen worden gevraagd zich te melden.

De straatrace en het ongeval vonden plaats bij een motortreffen op de Karperweg in Lelystad. Het slachtoffer was een achttienjarige man uit Maarssen. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval en is op zoek naar getuigen. De politie komt graag in contact met mensen die het ongeval hebben gezien en/of gefilmd en naar mensen die informatie kunnen geven over het motortreffen en de straatrace. Alle andere informatie is ook welkom.

Bent u een getuige en zou u graag willen helpen? Dan kunt u bellen naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Gerelateerde artikelen