Utrecht

Persoon zwaargewond aangetroffen bij tankstation Amersfoort, hulpdiensten rukken groots uit

AMERSFOORT – Woensdagavond 5 juni rond 22.45 uur raakte een persoon ernstig gewond aan de Nijverheidsweg-Noord in Amersfoort. 

Hulpdiensten waaronder een traumahelikopter werden opgeroepen naar het incident. Het slachtoffer raakte dusdanig gewond dat deze zo snel mogelijk naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. Hierom landde de traumahelikopter langs de snelweg A28 in Soesterberg bij de P&R. Het slachtoffer werd onder begeleiding van een trauma-arts overgebracht naar het UMC in Utrecht. 

Het slachtoffer werd gevonden bij een tankstation. Het slachtoffer was volgens een correspondent wel aanspreekbaar. De politie heeft van getuigen een verklaring opgeschreven. Het is onbekend wat zich daar heeft voorgedaan.

Gerelateerde artikelen